Lukijat

keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Tunnustus.
Kiitos Sylvi tädilleni tästä tunnustuksesta

Tunnustukseen liittyy viisi kysymystä:

1. Milloin aloitit blogisi?
Tämän lumous blogini aloitin syksyllä 2010. Sylvi tätini ja hänen miehensä Sulo olivat käymässä Suomessa ja Sylvi opetti minulle kuinka blogi tehdään ja siitä se sitten lähti.   Kiitos rakas tätini.
2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Lumous sisältää runoja ja ajatelmia. Kuljen paljon luonnossa ja luonto onkin paljon mukana ajatelmissani ja runoissa. Rakastan luontoa ja kaikkia vuodenaikoja. Miten ihanaa onkaan kulkea metsän poluilla ja antaa luonnon viedä mukanaan.
3. Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Tähän en oikein osaa vastata.

4. Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Rakkaan tätini avustuksella aloitin blogin kirjoittamisen.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
En oikeastaan haluaisi muuttaa blogissani mitään. Tietysti paljon olisi opeteltavaa, mutta eiköhän sitä ajan kanssa opi uuttakin. Ja nyt kun minä olen vuorotteluvapaalla työpaikaltani, niin on enemmän aikaa opetella uutta ja eihän sitä tiedä vaikka aloittaisin joskus uuden bloginkin, vähän eritryyppisen.
Hyvää päivän jatkoa kaikille Blogiystäville!

4 kommenttia:

ritva kirjoitti...

Onnea Eila tunnustuksesta,siitä se alkaa,tietysti sinulla on kiireisiä päiviä töissä,ei aina ehdi,toivotaan että loman aikana on vähä enemmän aikaa,hyvää lomaa sinulle:)

sylvi kirjoitti...

Kiitos Eila !
Kiva kun aloitit blogin kirjoittamisen.
Sinulla on niin hyviä kirjoituksia ja runoja.
Halit♥

asta kirjoitti...

Onnentoivotuksia tulee myös minulta!
Mukavaa talviviikon jatkoa ja
nautittavaa vuorotteluvapaata sinulle.

kaisu marjatta kirjoitti...

Onnea! Sylvi olikin tätisi; ja minä jo ehdin suositella, ennenkuin pääsin tänne asti!! :)) Voi kuinka hauska sattuma, en tiennyt. No sinulla onkin maailman paras täti. Kivasti vastailit myös tunnustuksen kysymyksiin.. tuli mioeleeni että tähän voi liittää montakin aihetta, ei tarvitse montaa sivua olla..paitsi jos harrastaa vähän kaikkea..minulla on kolme sivua, alun perin pieniä sanoja pitiu olla runoille, mutta se alkaa olla sillisalaattia kaurapuurolla. ajatellaan aikatherine sivun piti olla dialogeja ja kertomuksia sekin on jo sillisalaattia kaurapuurolla. hih.. ainut joka on pysynyt aiheessaan on musiikkikansioni, se on täynnä vain lempimusaani. taitaa olla kolme elokuvaa seassa..Kalevalan Sampo on niistä paras..luontoihmisenä ehkä harrastat kuvien ottamista ja nehän ovat ihania..niitä voi liittää myös runoihin.